Lissly.com lanseras!

I måndags släpptes tillgången till verktyget Lissly för allmänheten. Sedan i mitten av sommaren har utvalda personer kunnat utforska och använda tjänsten som låter dig bevaka vad som sägs om ditt namn eller varumärke på den sociala webben. Tjänsten släpps i en kostnadsfri version likväl som två olika Premiumversioner för kunder med större behov.

Lissly bevakar så gott som alla sociala nätverk, bloggar, microbloggar, lokala forum, bild och videoplattformar som finns på den svenska marknaden till en bråkdel av kostnaden hos många andra aktörer på marknaden. Verktyget är enkelt för alla att använda, oavsett vana, och är även väldigt enkelt att samarbeta i.

I och med Lissly.com fortsätter Entertainity på den inslagna vägen som inkubator för entreprenörer med ett helhetstänk samt tekniskt knowhow. Vi investerar i teknik- och affärsutveckling och delar risken med andra entreprenörer.

“Jag träffade Therese Mannheimer för nästan ett och ett halvt år sedan och har bollat flera idéer tillsammans innan vi fastnade för lissly.com. Vi kände att det behövdes en person till med expertis inom SEO och konvertering. Simon Sundéns namn kom upp. Med Simon ombord hade vi hittat ett bra team och i våras började vi utveckla tjänsten och affären. Vi har fått ett riktigt bra mottagande efter lanseringen och ser framemot att fortsätta utveckla social media analytics för the people” säger Jonas Castegren, VD Entertainity.

Mer om Lissly:

Om Lissly

Lissly AB erbjuder bevakning av den sociala webben för företag, varumärken eller personer av alla storlekar. Företaget grundades 2010 av Simon Sundén, Thérèse Mannheimer och Entertainity AB.

Comments are closed.